Mizza - Allt och inget

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Melissa Ahnberg - 15 september 2009 23:00

Hej igen Bloggen!


Nu är det återigen kväll... dagarna går så förbannat fort tycker jag.

Jag har hunnit med massor iallafall idag, det känns bra. När jag vaknade så gjorde jag mig klar, satte mig vid datorn lite, sedan tog jag cykeln på en liten tur.

Var och knackade på hos en polare men hon var inte hemma, så jag cyklade till hemköp och köpte nygrillade revbensspjäll (GOTT!) och drog sedan vidare förbi min polares (kiwi) praktikplats. Där satte vi oss ute i solen och drack kaffe, snackade skit, rökte och käkade min medköpta mat.

det var trevligt.


sen blev det en sväng på stan, där jag träffade massor av vänner! Både nya och gamla och nära och kära. Mycket roligt. Jag hade med mig min systemkamera så jag passade på att fota folk och ting efter vägen. Jag lägger till en bild längst ner i inlägget!


nu under kvällen så har jag haft Kiwi och MonK på besök. Vi drack kaffe och tog det lugnt, sen färgarde Kiwi håret på mig! Nu är mitt hår svart, men det är bara tillfälligt. Sen ska jag klippa det och ha i röda samt blonda slingor. Samma som jag hade för ett par månader sen. Jag tycker att jag passade bra i det. :)


Strössel den token ligger och sover i mitt knä, äntligen! Hon har varit riktigt speedad idag. Men å andra sidan så är sötnosen bara en kattunge fortfarande. De har energi!


Nu ska jag torka klart håret, umgås med Kiwi, sen äta, se på någon film och somna gott!

Morgondagen väntar med nya äventyr. har lite att pyssla med så det är bra, sen på kvällen ska jag se film och mumsa popcorn med Kalle innan jag lägger mig.


ha det fint!

/Melissa --- (Bilderna nedan tog jag idag. Min cykel och strössel..)

   

Av Melissa Ahnberg - 15 september 2009 12:39

God morgon!


Inatt somnade jag som vanligt inpå småtimmarna. Illa illa men det blir lätt så att man vänder på dygnet när man är arbetslös *suck*


Jag har sovit väldigt gott inatt förutom att min katt har fått spunk! Hon brukar vara busig nattetid men nu var det verkligen galenskap-hyper-maraton-katt! Hon har hoppat på mig, bitit i mina armar och händer, sprungit runt i lägenheten i 210... så nu var man lagomt mör när man vaknade. Haha.


Men men hon är ju så galet söt så man kan inte vara irriterad i mer än två sekunder sen går det över igen.


Iallafall, jag sitter hemma för tillfället, funderar på att göra någonting ätbart, och sedan dra ut på äventyr. En vän till mig ville att jag skulle kika förbi på en kopp kaffe så det kanske jag ska göra. :) Annars har jag lite ärenden på stan jag lär göra, men får se om jag gör dem idag eller inte. det är ju en morgondag också.


annars är allt helt okej faktiskt, min vän Kiwi sov hos mig inatt, så det var trevligt. Lite sällskap nattetid (trots att det inte var sociala klubben. vid en varsin dator, hehe.) Nu ska hon iväg på sin praktik och jag ska göra lite ordning här hemma.


Hoppas allt är bra med er läsare!

til' next time!

/Melissa


(nedan; Jag och Strössel)


 



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Mizza - virvelvind

Omröstning

Din osthyvel...
 Följer med tillbaka till kylen efter användning
 Åker såklart ner i disken efter användning
 ost..vadå?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards